NHL 18
  • NHL 18
  • NHL 18
  • NHL 18

NHL 18 | Xbox One

Цена: 59,95лв.
Издател/производител: Electronic Arts
Код на продукта: 31273
Наличност: В наличност

NHL 18 на EA Sports пресъздава скоростта, изобретателността и движенията на днешните млади суперзвезди в NHL благодарение на новите контроли за Креативна атака и Ловка защита. Играй високоскоростния, вдъхновен от аркадите, режим, три на три, наречен „NHL THREES“, или създай свой собствен, 32-ри, NHL отбор в новия режим „Expansion Draft“. Всичко това, в комбинация с най-обширните възможности за кооперативна игра и състезателен мултиплейър, в която и да е EA Sports NHL игра досега.

 

 

Повече изобретателна игра

Новите Креативни атаки, ти дават пълен контрол над смайващите движения на младите суперзвезди, които изпълват екрана в повторенията. Чисто новите офанзивни финтове включват преодоляване между краката, блъф с една ръка, бекхенд плъзгане и много други, вкл. възможността да комбинираш финтове, за да можеш да реагираш светкавично във всяка ситуация.

 

Ловка защита

Чисто новата дефанзивна система, ти дава средствата да контрираш атаки с поукчек, бодичек и контролирани суипчекове, с които да покриеш зони от леда и да отнемеш крилата. Новият Креативен изкуствен интелект, позволява на съотборниците ти да боравят със същите средства, като теб, и да вземат интелигентни решения по всяко време, както и да правят извеждащи пасове.

Общи
Категория Xbox One