Overwatch Legendary Edition
  • Overwatch Legendary Edition
  • Overwatch Legendary Edition
  • Overwatch Legendary Edition
  • Overwatch Legendary Edition

Overwatch Legendary Edition | Switch

Цена: 79,99лв.
Издател/производител: Blizzard Entertainment
Код на продукта: 32717
Наличност: В наличност

Внимание! Продуктът се предлага под формата на активационен код, във физическа кутия.

 

Това издание съдържа:

  • 5 Epic and 5 Legendary Skins

Започни колекцията си с този комплект от 5 епични и 5 легендарни скина, включително Okami Hanzo, Shrike Ana и Mystery Man McCree, с които да персонализираш облика на любимите си Overwatch герои.

  • 5 Origin Skins

Отдай чест на първия Overwatch отряд, като носиш ретро униформите на Blackwatch Reyes или Strike-Commander Morrison. Проследи корените на други герои с Overgrown Bastion, Security Chief Pharah и дори Slipstream Tracer.

  • Tracer Hero (герой за играта Heroes of the Storm)
  • Baby Winston (спътник за играта World of Warcraft)
  • Mercy’s Wings (криле за играта Diablo III)
  • In-game Portraits and Card Back (портрети за играта StarCraft II и гръб за карти в играта Hearthstone)

 

Светът има нужда от герои!

Бори се за бъдещето!
Войници, учени, приключенци, странници - представяме ти причудлив отряд, познат под името Overwatch. Във времената на глобална криза, неговата задача е да възстанови мира в един футуристичен, разкъсан от войни свят. Те слагат край на опустошението и спомагат за запазване на мира. Следват години на подем, иновации и открития. Влиянието на Оverwatch постепенно отслабва и накрая са разпуснати. Въпреки това, светът все още се нуждае от своите герои.

Избери един герой, бъди един герой!
Overwatch ти предлага различни персонажи, уникални със своите умения. От пътуващ във времето приключенец, през тежкоброниран войн, въоръжен с ракетен чук, та до чудат робот монах - твоя е честта да избереш с кого ще спасиш света. Всеки един разполага със свой, леко ексцентричен стил и набор от умения, с които да изненадаш противника. Повторението и ендообразието са недопустими.

Изиграй своята роля!
Независимо дали предпочиташ динамичната битка в предните редици, или си по- добър в защитна позиция с енергиен щит, или си умел в бързото отреагиране и подкрепата на съотборниците, всяка уникална роля в отбора е разработена, зa да бъде ефективна и безценна с помощта си. Разучи персонажа в детайли, за да си максимално полезен на отбора си.

Tочки на пресичане.
Войната е безмислена сама по себе си. Затова има ключови места, на които да поведеш битката, и които трябва да завземеш или защитиш, предмети които да опазиш и разбира се - неприятели, които да премажеш!

Твоето семейство.
Твоят отбор е твоето семейство. А останалите играчи, са хората, които ще те запазят жив. Съревнованието е 6 в 6, арените са разнообразни и футуристични, като самата игра, а забавлението е гарантирано на 200%.

Общи
Категория Switch
Разработчик Blizzard Entertainment
Минимални системни изисквания
Интернет Тази игра изисква постоянна интернет връзка и платена абонаментна услуга.