Code Vein
  • Code Vein
  • Code Vein
  • Code Vein
  • Code Vein
  • Code Vein

Code Vein | PS4

Цена: 139,00лв.
Издател/производител: Bandai Namco
Код на продукта: 31251
Наличност: В наличност

Изправени пред смъртта, ние се възраждаме

 

В не твърде далечното бъдеще, загадъчно бедствие е опустошило светa, който познаваме. Извисяващите се небостъргачи, бивши символи на благоденствие, вече са безжизнени гробници на миналото на човечеството, пронизани от Бодлите на страшния съд. В сърцето на разрухата се крие тайно общество от Възвръщенци, наречено Вейн. Тази последна крепост е мястото, където малцината останали се борят за живот, надарени със сила в замяна на спомените си, и жажда за кръв. Отдай се на кръвожадността си напълно и рискувай да се превърнеш в един от Изгубените – пъклени таласъми, лишени от всяка капка човечност. Блуждаейки безцелно в търсене на кръв, Изгубените не ще се спрат пред нищо, за да утолят глада си. Обединете усилията си и поемете на пътешествие до дебрите на ада, за да отключиш миналото си и да се изтръгнеш от живия кошмар на CODE VEIN.

 

 

Обединени в борбата за живот

Потопи се в света на CODE VEIN, задвижен от историята и свързан чрез нивата си. Създай собствен персонаж и избери партньор, с който да се впуснете в един рухнал свят, опустошен от Изгубените. Използвайте обединената си сила, за да координирате подстъпа и отбраната от изненадващи атаки или всесилни врагове, използвайки Кървавото було и различните оръжия. Стилът на играта се променя в зависимост от избрания партньор, като всеки има собствен боен стил и произход.

 

Под Булото

Почувствай силата на кръвта като използвай необикновените Кървави була, за да източиш враговете си и да подобриш уменията си. Използвайки „Дарове“, захранвани от кръвта на противника, играчите могат да увеличат силата си, да отслабят враговете си и да отключат нови умения с оръжия и свръхсилни атаки.

 

Големите предизвикателства носят големи възнаграждения

Изправи се срещу Изгубените, изследвайки злотворния свят на CODE VEIN. Избери измежду десетки оръжия, като байонети, брадви и копия, пасващи на любимия ти боен стил. Прилагай стратегия в атаките си чрез партньорски съчетания и Кървави була; бъди готов да покориш и най-заплашителните врагове.

Общи
Категория PS4
Разработчик Bandai Namco Studios