Pulsar Club

Програма за лоялни клиенти Pulsar Club

Благодарение на нашата програма за лоялни клиенти "PULSAR CLUB" ще можете да се възползвате от преференциални условия за закупуване на продукти от търговската мрежа на "Пулсар". За повече информация, моля, погледнете частта "ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ" по-долу.

ЗАБЕЛЕЖКА: За да се възползвате от предимствата, които Ви дава програмата "PULSAR CLUB" при пазаруване в сайта www.pulsar.bg, първо трябва да въведете кода от клубната си карта във Вашия профил. Можете да направите това като влезете в профила си и изберете "Добави / Покажи карта "PULSAR CLUB".

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какво представлява "PULSAR CLUB"?

Програма за лоялни клиенти, даваща преференции на активните притежатели на карта "PULSAR CLUB". Картата може да се използва онлайн или във веригата магазини "PULSAR CLUB".

2. Какви отстъпки получавам?

По програма "PULSAR CLUB" има две нива на отстъпки: Първо ниво се активира при натрупан оборот от 300 лв. С него получавате 5% отстъпка за покупка на софтуер и хардуер (в някои случаи, като например конзоли, предплатени карти, колекционерски издания, продукти в промоция и други, отстъпката от цената може да бъде по-малка или несъществуваща). Второ ниво се активира при натрупан оборот от 1300 лв. Като потребител второ ниво получавате 10% отстъпка за покупка на софтуер и хардуер (в някои случаи отстъпката може да бъде по-малка или несъществуваща като в горепосочения пример).

ЗАБЕЛЕЖКА: Отстъпките на активните карти не важат при предварителна поръчка (pre-order) или в комбинация с други промоции!

3. Кога мога да използвам отстъпката си?

Отстъпките с Вашата карта "PULSAR CLUB" стават активни при направени покупки на стойност 300 лв. за първо ниво и 1300 лв. за второ ниво.

4. Как мога да получа карта "PULSAR CLUB"?

Можете да заявите желанието си в търговските обекти от веригата "PULSAR CLUB". Можете да я поръчате онлайн от ТУК.

ЗАБЕЛЕЖКА: Карта можете да поръчате, ако сте направили поне една поръчка от сайта www.pulsar.bg.

5. Получих картата си, как да я използвам?

При покупка в магазин от веригата "PULSAR CLUB", представете Вашата карта на продавач-консултанта. За да я използвате в сайта www.pulsar.bg, трябва да въведете кода от картата си във Вашия профил. Ако сте логнат в момента, кликнете ТУК за достъп до Вашия профил.

6. Как да разбера ползвам ли отстъпки с моята карта "PULSAR CLUB"?

Статусът на картите се обновява веднъж дневно. Ако можете да ползвате отстъпка с Вашата карта, във Вашия профил под номера на картата ще бъдат изписани съответните отстъпки.

7. Защо нямам отстъпка?

Отстъпките на активните карти НЕ важат за артикули в кампания за предварителна поръчка или промоция. За да получите отстъпка, трябва да сте направили покупки на стойност 300 лв.. Отстъпките Ви няма да бъдат активни, ако не отговаряте на това условие.

8. Картата персонална ли е?

Да, картата притежава уникален сериен номер, който е обвързан с един потребител и неговите лични данни. Картата не може да се преотстъпва, разменя, продава и т.н. без изричното одобрение от страна на фирма Пулсар ЕООД.