Промоция
Remnant: From the Ashes
  • Remnant: From the Ashes
  • Remnant: From the Ashes
  • Remnant: From the Ashes
  • Remnant: From the Ashes

Remnant: From the Ashes | XBOX ONE

Цена: 79,00лв. 54,99лв.
Издател/производител: THQ Nordic
Код на продукта: 1001939
Наличност: В наличност

Злото никога не спи. Злото никога не се колебае. Злото никога не се предава... Ние също.

Remnant: From the Ashes е шуутър от трето лице, развиващ се в един постапокалиптичен свят, превзет от чудовищни създания от друго измерение.
Изправи се срещу ордите смъртоносни врагове и епични босове, сам или редом с други играчи, за да възстановиш и възвърнеш това, което ни е било отнето.

  Останките от човечеството

Светът е в хаос. Човешката раса се бори за оцеляване. Въоръжени с технологията да отварят портали към други измерения, шепа смели опълченци трябва да напуснат пределите на нашия свят, за да разкрият мистерията на нападащото зло. Събирайки ресурси, те ще трябва да подсигурят оцеляването си и да окажат съпротива на прииждащите чудовища.

  Фантастични светове те очакват

Изследвай динамично генерирани светове, които се променят всеки път, когато ги преиграваш. Всеки от четирите уникални свята в играта е изпълнен с чудовищни обитатели и райони, които ще ти предоставят свежо предизвикателство при всяка игра. Адаптирай се или умри!

  Събирай, подобрявай, специализирай

Преодолей сломително трудните врагове и босове и пропътувай през негостоприемните им царства. Натрупай опит, оборудване и материали, с които да създадеш мощен арсенал оръжия, брони и модификации, подходящи за всеки сблъсък.

  Сила в числеността

Нападението над чуждоземните светове е опасно и оцеляването не е гарантирано. Съюзи се с други играчи, за да подобриш шансовете си. Работата в екип ще ти даде предимство, за да преминеш през най-трудните предизвикателства и да получиш най-големите награди.

Общи
Категория XBOX ONE
Разработчик Gunfire Games
Минимални системни изисквания
Интернет За онлайн режимите на тази игра е необходима високоскоростна интернет връзка и платена абонаментна услуга.