Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall
  • Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall
  • Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall
  • Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall

Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall | PC

Цена: 59,95лв.
Издател/производител: Take-Two
Код на продукта: 30378D022
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия.

 

Внимание! Това е допълнение към играта Civilization VI за компютър, което не може да бъде играно самостоятелно. Изисква наличието на базовата игра Civilization VI.

 

Civilization VI е игра относно изграждането на империя, която ще устои премеждията на времето. Допълнението Rise and Fall въвежда нови избори, стратегии и предизвикателства за играчите в управлението на една цивилизация през вековете. Можеш ли да спечелиш предаността на хората из света, или ще се наложи да отстъпиш градове на съперниците си? Ще създадеш ли Златна ера за цивилизацията си, или ще потънеш в мрачни времена? В Civilization VI: Rise and Fall, ще се превърнеш в истински владетел на вековете.

 

 

Успешното управление на една цивилизация може да я прати в благополучна Златна ера, но назадничавостта може да предизвика мрачни времена. Реагирай правилно спрямо предизвикателствата на тези трудните времена, и цивилизацията ти може да въздигне отново, откривайки нова ера на героизъм.

 

Спечели предаността на гражданите си, за да опазиш границите си, или спечели доверието на други цивилизации, за да разшириш империята си. Границите на света се менят непрестанно; самостоятелни градове възникват от бивши империи, а съседски страни се борят за верността на градовете по глобуса.

 

Новата губернаторска система позволява на играчите да нанасят допълнителни промени и да специализиран градовете си, както и да се справят с проблемите свързани с мрачните времена и предаността на поданиците. Всеки от седемте губернатора има собствен път за развитие, който позволява различни стилове на игра и стратегии.

 

Освен тези нови системи, Civilization VI: Rise and Fall въвежда още осем нови цивилизации и девет нови лидера. Могат да бъдат създадени още осем нови чудеса на света, както и редица нови единици, окръзи, постройки и други подобрения. Повече начини да строиш, завладяваш и вдъхновяваш от всякога досега. 

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система 64-bit Windows 7 или по-нова
Процесор Intel Core i3 на 2.5 GHz, AMD Phenom II на 2.6 GHz
Памет 4 GB
Видео NVIDIA GeForce GTS 450, ATI Radeon HD 5570
Дисково пространство Над 20 GB