The Bureau: XCOM Declassified - активационен код
 • The Bureau: XCOM Declassified - активационен код
 • The Bureau: XCOM Declassified - активационен код
 • The Bureau: XCOM Declassified - активационен код
 • The Bureau: XCOM Declassified - активационен код
 • The Bureau: XCOM Declassified - активационен код

The Bureau: XCOM Declassified - активационен код | PC

Цена: 39,99лв.
Издател/производител: 2K Games
Код на продукта: 24031DGTL
Наличност: Изчерпан

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: между 3 лв. и 5 лв. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие.

Ако искаш да избегнеш платена доставка, заповядай в магазинната ни мрежа или плати с карта на партньорския ни сайт ozone.bg

Годината е 1962 г. Джон Ф. Кенеди е президент на САЩ, а Студената война е всяла страх в сърцата на цялото население. Америка обаче е заплашена от далеч по-могъщ враг от комунизма. Известен на малцина, свръх секретен правителствен отряд, наречен Бюрото (The Bureau) започва разследване и прикриване на поредица загадъчни атаки на противник с извънземен произход. В ролята на специален агент Уилям Картър (William Carter) вие дърпате спусъка и давате начало на престрелките, докато водите отряда в този завладяваш тактически шуутър от трето лице. Залозите са високи, а войната за опазване на човечеството се води тайно. Мисията на Бюрото е ясна – да оцелява, да се адаптира и да се пребори със заплахата. Те заличават истината от десетилетия. Но ще дойде време, когато истината трябва да бъде разкрита.

 • Разкрийте мистерията - Сражавайте се по улиците на Америка от 1960-те години, докато разкривате засекретената информация за първата вражеска атака срещу човечеството.
 • Тактически боеве - Използвайте стратегията като основно предимство: влезте в режим Battle Focus, за да забавите времето и да изпълните следващия си ход, направлявайки отряда си с разнообразни тактически действия, за да обърнете събитията в своя полза.
 • Стратегически рефлекси - Превърнете грешките на противника в стратегическо предимство. Издавайте тактически команди в движение, за да надхитрите врага и взимайте светкавични решения, за да спасите екипа си.
 • Бъдете лидер на бойното поле - Като специалния агент с изключителен интелект Уилям Картър, вие издавате заповедите и дърпате спусъка. Формулирайте план за действие, устройвайте добре планирани атаки и обстрелвайте противника по фланговете, за да отстраните опасността.
 • Няма втори шанс - Грешките се заплащат скъпо – постоянната смъртна заплаха ще ви накара да цените всеки от членовете на екипа си и да страдате много при всяка загуба.
 • Персонализация, която има значение - Тренирайте всеки от екипа си с уникални умения, за можете да използвате динамични комбинации, подхождащи на стила ви на игра.
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows XP или по-нова
Процесор Intel Celeron E1500 Dual-Core 2.2GHz OR AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+
Памет 2 GB
Видео NVIDIA GeForce GT 330 или AMD Radeon HD 6530D
DirectX DirectX 9.0
Дисково пространство 5 GB