Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands | PC

Цена: 99,50лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 30378D011
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия.

 

Повечето от нас се боят от Смъртта. Ала за наркокартела Santa Blanca, Смъртта е светец. Те я желаят, те я боготворят. Те убиват хиляди безнаказано, транспортират отровата си през цялата Южна Америка, слагат черните си ръце върху правителството. Как ти се струва да се изправиш срещу враг, който не се бои от Смъртта? Може би ще ги преследваш от облаците, или ще им правиш засади от сенките и ще ги нападнеш, когато най - малко очакват?! Те просто изчезват безследно в нищото. Или можеш да отприщиш хаоса, нападайки от всички страни, обърквайки ги, унищожавайки ги. Ти избираш кой ще живее и кой ще умре. Как ще пребориш враг, който не се бои от Смъртта? Трябва да ги накараш да се разпаднат отвътре, да ги манипулираш, докато зверовете се избият един друг.

Боливия след няколко години. Тази прекрасна южноамериканска страна се е превърнала в най - големия производител на кокаин в света. Безскрупулният и влиятелен наркокартел Santa Blanca е превърнал страната в наркощат, погазвайки законите, разчитайки на страха, агресията и липсата на правосъдие. Този картел е поел целеустремено към крайната си цел - да се превърне най - могъщата движеща сила в света.

Откритата война не е решение. Единственият правилен избор е прикрита, хирургически точно преценена операция, невидима до последно, която да премахне разпространителя на наркотичната зараза. The Ghosts, най - елитният отряд сред специалните американски военни части, е изпратен по следите на наркоразпространителите, за да преследват, елиминират, дестабилизират и разрушат здравите врзъки, които са скрепили картела с правителството.

Ще се изправят срещу всемогъщ враг в изключително враждебна обстановка, Ghosts ще трябва да правят винаги правилния морален избор и да се впускат в неравностойни битки, за да завършат успешно мисията си.

  • Разгледай Боливия!

От известния Път на смъртта до най - голямото солено езеро - Ubisoft ще те отведат на едно прекрасно пътуване в обширен отворен свят. Открий истински местности, хиляди населени места и такива, вдъхновени от легендите. Използвай транапорт по земя, въздух или вода. Потопи се в боливийската култура, запознай се с ярките персонажи, които ще срещнеш, всеки със своята истина за живота. Ден, нощ, времето следва своя път, следвай го и ти!

  • Бъди Призрак!

Застани на чело на отряда Ghosts, състоящ се от 4-мата най - добри американски военни. Играй сам или с до трима приятели, които могат да се присъединят към теб във всеки момент от действието. Започни военните мисии в избран от теб ред, в зависимост от предпочитанията ти - промъкване, тактическо или фронтално настъпление  - всяка една възможност е налична. Взимай трудни, но важни решения, разпитвай, саботирай, отвличай, ако трябва - убивай - начинът, по който ще завършиш мисията зависи само и единствено от теб. Усъвършенствай своя войник, екипирай го с оръжия и брони, намерени по бойното поле или с точките натрупан опит.

  • Взаимодействие и последствия!

С прогреса на играта ще ти се наложи да влезеш в досег с всички фракции: от наркокартела, през специалните боливийски военни части, та до местните бунтовници или просто живеещите в района хора - ще трябва да изслушаш техните истории, или да ги изтръгнеш на сила. Заобикалящият те свят ще реагира различно на всяка твоя стъпка, на всеки направен избор. Ще се разкриват неочаквани възможности или ще се заключват отворени досега врати - всяка ситуация носи след себе си последствията, с които ще трябва да се справиш. Очаквай неочакваното!

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows® 10
Процесор Intel Core i5-2400S, AMD FX-4320
Памет 6 GB
Видео NVIDIA GeForce GTX660, AMD R9 270X
Дисково пространство 50 GB