Промоция
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition | PS4

Цена: 199,00лв. 79,99лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 32302
Наличност: В наличност

Това издание включва:

  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (игра)
  • Year 1 Pass (допълнение)
  • Ранен достъп – играй 3 дни преди премиерата

 

 

 

Добре дошъл на Ауроа

Някъде в южния Тихи океан се намира отдалечения архипелаг Ауроа – просторна земя с разнообразие от природни зони, вариращи от гъсти дъждовни гори до заснежени планински върхове. Някога див и некултивиран, сега той е дом на загадъчен технологичен гигант, превърнал групата острови в своя високотехнологична, строго охранявана утопия от самоподдържащи се еко-градове и роботизирана техника.

 

 

Воювай с бившите си братя по оръжие

Изправи се срещу най-смъртоносният си противник досега: Вълците – бивши твои другари, предали страната си. Водени от обаятелният полковник Коул Д. Уокър, те са поели контрол над технологиите на Ауроа и ще ги използват за да те преследват безмилостно из архипелага.

 

Оцелей

Усети какво е да си елитен войник от специалните части, известен като Призрак, с уникалната система, влияеща на издържливостта ти според терена и физическото ти здраве. Помагай на ранените си другари и използвай полевия си бивак, за да възстановяваш силите си и да се подготвяш за следващата мисия.

 

 

Кооперативна или солова игра

Твоите приятели могат неусетно да се включват в играта, заменяйки компютърно контролираните съотборници. Координирай атаката с другарите си и използвайте обкръжаващата среда в своя полза, за да гарантирате успешния завършек на своята мисия.

Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus.