Промоция
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition | Xbox One

Цена: 199,00лв. 79,99лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 32305
Наличност: В наличност

Това издание включва:

  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (игра)
  • Year 1 Pass (допълнение)
  • Ранен достъп – играй 3 дни преди премиерата

 

 

 

Добре дошъл на Ауроа

Някъде в южния Тихи океан се намира отдалечения архипелаг Ауроа – просторна земя с разнообразие от природни зони, вариращи от гъсти дъждовни гори до заснежени планински върхове. Някога див и некултивиран, сега той е дом на загадъчен технологичен гигант, превърнал групата острови в своя високотехнологична, строго охранявана утопия от самоподдържащи се еко-градове и роботизирана техника.

 

 

Воювай с бившите си братя по оръжие

Изправи се срещу най-смъртоносният си противник досега: Вълците – бивши твои другари, предали страната си. Водени от обаятелният полковник Коул Д. Уокър, те са поели контрол над технологиите на Ауроа и ще ги използват за да те преследват безмилостно из архипелага.

 

Оцелей

Усети какво е да си елитен войник от специалните части, известен като Призрак, с уникалната система, влияеща на издържливостта ти според терена и физическото ти здраве. Помагай на ранените си другари и използвай полевия си бивак, за да възстановяваш силите си и да се подготвяш за следващата мисия.

 

 

Кооперативна или солова игра

Твоите приятели могат неусетно да се включват в играта, заменяйки компютърно контролираните съотборници. Координирай атаката с другарите си и използвайте обкръжаващата среда в своя полза, за да гарантирате успешния завършек на своята мисия.

Общи
Категория Xbox One
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен Xbox Live Gold абонамент.