Trials Rising Gold Edition - активационен код
 • Trials Rising Gold Edition - активационен код
 • Trials Rising Gold Edition - активационен код
 • Trials Rising Gold Edition - активационен код

Trials Rising Gold Edition - активационен код | PC

Цена: 79,99лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 30378D062
Наличност: Изчерпан

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: между 3 лв. и 5 лв. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие.

Ако искаш да избегнеш платена доставка, заповядай в магазинната ни мрежа или плати с карта на партньорския ни сайт ozone.bg

Това издание съдържа:

 • Trials Rising (игра)
 • Expansion Pass (допълнение)
  • Expansion I (допълнение)
  • Expansion II (допълнение)
  • Stuntman Rider Pack (предмети)
  • Samurai Item Pack (предмети)

 

ДИШАЙ ПРАХТА. ВКУСИ ПОБЕДАТА.

Карай из целия свят – от Айфеловата кула до Великата китайска стена. Участвай в напрегнати състезания и победи претендентите, за да се превърнеш в номер едно.

НАЙ-ДОБРИЯТ TRIALS ДОСЕГА

Trials Rising е най-новата част в увлекателната платформинг поредица с мотоциклети на Ubisoft. Съчетанието на класическия геймплей и бомбастичния екшън на поредицата с новите функции, повечето предизвикателства и новата графика, правят Trials Rising най-голямото и амбициозно заглавие в поредицата досега.

 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НАВСЯКЪДЕ

Участвай в предизвикателства из целия свят по забавни и сложни трасета, разположени на няколко континента. Тръпката няма край, независимо дали търсиш идеалната линия по димяща калдера в дебрите на Йелоустоун, правиш тройни салта по Айфеловата кула или прелиташ над дълбоки бездни из Еверест със снежни бури по петите си.

 

ЗАПОЧНИ СКРОМНО, МЕЧТАЙ ЛУДО

От местни състезания в задни дворчета до най-големите стадиони на световната сцена. Състезавай се срещу други играчи под формата на визуализирани „призраци“ или в реално време чрез локалния и онлайн мултиплейър. Ще започнеш скромно, но с времето ще развиеш уменията си, ще станеш по-известен и ще се издигнеш в ранговете, като побеждаваш конкуренцията. Спонсори като Fox Racing Gear, KTM и RedLynx винаги търсят свеж талант и са готови да предложат договори, обвързани със специални предизвикателства.

 

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА

Играчите имат свободата да персонализират и споделят всеки костюм или украса за мотор, която пожелаят, а крайният резултат е едно море от възможности. Освен едитора за костюми и украси за мотори, прочутият инструмент за създаване на трасета, Trials Track Editor, се завръща по-голям от всякога.

 

ЕЗДА НА ДВОЙКИ – КОГАТО ДВАМА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЕДНО

Trials Rising добавя нов, вълнуващ мултиплейър режим, наречен Tandem Bike. Двамата ездача, всеки от които допринася за 50% от газта и баланса, се возят заедно на един мотор. Приготви се за неочакваното и за голяма веселба.

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Процесор Intel Core i5 2400 , AMD FX 6350 или по-добър
Памет 8 GB RAM
Видео NVIDIA GeForce GTX 670, AMD Radeon R9 270X или по-добра
Интернет За активиране на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и създаване на безплатен профил в Uplay.