Trials Rising
  • Trials Rising
  • Trials Rising
  • Trials Rising

Trials Rising | PC

Цена: 49,95лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 30378D063
Наличност: В наличност

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, а се начислява впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

Продуктът се предлага под формата на активационен код за 
компютър, без физическа кутия

 

ДИШАЙ ПРАХТА. ВКУСИ ПОБЕДАТА.

Карай из целия свят – от Айфеловата кула до Великата китайска стена. Участвай в напрегнати състезания и победи претендентите, за да се превърнеш в номер едно.

НАЙ-ДОБРИЯТ TRIALS ДОСЕГА

Trials Rising е най-новата част в увлекателната платформинг поредица с мотоциклети на Ubisoft. Съчетанието на класическия геймплей и бомбастичния екшън на поредицата с новите функции, повечето предизвикателства и новата графика, правят Trials Rising най-голямото и амбициозно заглавие в поредицата досега.

 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НАВСЯКЪДЕ

Участвай в предизвикателства из целия свят по забавни и сложни трасета, разположени на няколко континента. Тръпката няма край, независимо дали търсиш идеалната линия по димяща калдера в дебрите на Йелоустоун, правиш тройни салта по Айфеловата кула или прелиташ над дълбоки бездни из Еверест със снежни бури по петите си.

 

ЗАПОЧНИ СКРОМНО, МЕЧТАЙ ЛУДО

От местни състезания в задни дворчета до най-големите стадиони на световната сцена. Състезавай се срещу други играчи под формата на визуализирани „призраци“ или в реално време чрез локалния и онлайн мултиплейър. Ще започнеш скромно, но с времето ще развиеш уменията си, ще станеш по-известен и ще се издигнеш в ранговете, като побеждаваш конкуренцията. Спонсори като Fox Racing Gear, KTM и RedLynx винаги търсят свеж талант и са готови да предложат договори, обвързани със специални предизвикателства.

 

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА

Играчите имат свободата да персонализират и споделят всеки костюм или украса за мотор, която пожелаят, а крайният резултат е едно море от възможности. Освен едитора за костюми и украси за мотори, прочутият инструмент за създаване на трасета, Trials Track Editor, се завръща по-голям от всякога.

 

ЕЗДА НА ДВОЙКИ – КОГАТО ДВАМА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЕДНО

Trials Rising добавя нов, вълнуващ мултиплейър режим, наречен Tandem Bike. Двамата ездача, всеки от които допринася за 50% от газта и баланса, се возят заедно на един мотор. Приготви се за неочакваното и за голяма веселба.

Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 7 SP1 64bit, Windows 8.1 64bit, Windows 10 64bit
Процесор Intel Core i5 2400 , AMD FX 6350 или по-добър
Памет 8 GB RAM
Видео NVIDIA GeForce GTX 670, AMD Radeon R9 270X или по-добра
Интернет За активиране на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и създаване на безплатен профил в Uplay.