TRUST GXT 845 Tural Gaming Combo
  • TRUST GXT 845 Tural Gaming Combo

TRUST GXT 845 Tural Gaming Combo | PC

Цена: 59,90лв.
Издател/производител: Trust
Код на продукта: 32867
Наличност: В наличност

Подари си комплект от клавиатура и мишка TRUST GXT 845 Tural Gaming Combo и усети силата на гейминга. Победителите знаят, че това е най-добрият избор!

Включете и играйте 

Този пакет за игри за персонални компютри и лаптопи има инструментите за укрепване на кариерата ви като геймър. Мишката и клавиатурата работят с всички компютри и лаптопи: просто включете и започнете игри в истински геймърски стил.

Точността е ключова 
 
Геймърската клавиатура Tural е с ярки цветове с трицветно LED осветление, което се регулира. Клавиатурата има оформление на пълен размер, което означава, че е оптимално проектирана за бързо въвеждане на кодове. Tural гарантира, че ще можете да играете бързо и точно: ще държите всичко под контрол дори когато натискате до 8 клавиша едновременно.
 
Поеми контрола
 
Клавиатурата разполага с 12 медийни клавиша за директен достъп, които ви позволяват да контролирате музиката си или осветяването на клавиатурата. Можете дори да възпроизвеждате музика, да започнете търсене или да променяте директно страниците с клавишите на клавиатурата. Специалният превключвател за режима на игра гарантира, че няма да се върнете на работния плот случайно при натискане на клавиша Windows, той е деактивиран по време на сесиите за игри.
 

Скорост 

С 6-те чувствителни копчета и атрактивния дизайн, ще имате възможност да се докоснете до победата. Изберете предпочитаната от Вас скорост с бутона за избор на DPI (1000-3200 DPI) и цветовото осветление ще превърне напълно живота ви в играта!
Общи
Категория PC