Trust GXT 860 Thura
  • Trust GXT 860 Thura
  • Trust GXT 860 Thura

Trust GXT 860 Thura | PC

Цена: 89,00лв.
Издател/производител: Trust
Код на продукта: 32872
Наличност: В наличност

‌TRUST GXT 860 Thura Semi-mechanical Keyboard

Trust GXT 860 Thura е полу-механична LED клавиатура с 9 режима на подсветка и функция за gaming режими, като ваше средство за победа.

Гейминг клавиатурата Thura GXT 860 ще оцвети игрите ви с ярки цветове. Тя разполага с 9 режима за цвят на дъгата. LED светлините са с регулируема яркост, което прави тази клавиатура идеална за игри в по-тъмни помещения.

Конкурентен професионализъм
 
Тази полумеханична LED клавиатура ви дава изживяване, сякаш играете с механична клавиатура, комбинирана с мекото и леко докосване на мембранната клавиатура. 
 
Стартирайте режима за гейминг
 
GXT 860 разполага с anti-ghosting, за да сте сигурни, че можете да играете бързо и точно. Вие ще останете под контрол дори когато натиснете до 16 клавиша едновременно. Включете режима гейминг и деактивирайте клавиша Windows. Специалният превключвател за режима на игра ви пречи да се върнете на работния плот случайно.

 

Trust-anti-ghosting

Незаменимо удобство
 
С Thura можете не само да играете с перфектна скорост, но и винаги ще се чувствате комфортно. Разглобяемата облегалка за китка осигурява твърда подкрепа по време на дългите игрови сесии. Изгледът на истинската метална изработена горна плоча, комбинирана с противоплъзгащите гумени крачета, ви подготвя за перфектни победи!
Общи
Категория PC