Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn

Until Dawn | PS4

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: SIEE
Код на продукта: 27120
Наличност: В наличност

Ти решаваш кой ще оцелее!

Когато осем приятели се оказват в капан на стотици километри от цивилизацията в стара планинска хижа, нещата бързо стават зловещи с прозрението, че в сенките дебне нещо. И то иска да ги нарани. В критичната ситуация, напрежението в групата нараства, а насред сблъсъка на характери и лични страхове от теб се очаква да вземаш решения, които ще променят завинаги съдбите на героите. И да напишеш своята собствена история на ужасите!
История, която ще те сграбчи за гърлото! Развитието на сюжета в Until Dawn зависи единствено от теб и сложните избори, които трябва да направиш, поставен под напрежението на смъртната опасност, дебнеща зад всеки ъгъл! Ти решаваш кой ще оцелее и дали финалът на историята ще бъде щастлив!

  • Холивудски звезди! Актьорският състав включва любимците на публиката Хейдън Пенетиер („Герои“) и Рами Малек (екранизацията по „Need for Speed“).
  • Хорър от ново поколение! Изумителният енджин на хита Killzone Shadowfall ще изведе термина фотореализъм до нови висоти в тази заредена с ужас и напрежение приключенска игра!
  • Преодолей страховете си! Сензора за движение на твоя DualShock 4 контролер ще следи доколко си спокоен и дали ръцете ти треперят, докато се криеш от дебнещите в сенките врагове, а PlayStation камерата ще запечатва ужасените ти реакции в ключови моменти, за да можеш да ги споделиш с приятелите си!
  • Ефектът на пеперудата! Всяко от множеството решения, независимо от това дали ти изглежда важно или незначително, ще те поведе по някое от стотиците разклонения в личните истории на героите, гарантирайки ти, че всяко изиграване на Until Dawn ще бъде уникално и строго индивидуално!
Общи
Категория PS4
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен PlayStation Plus абонамент.