Watch Dogs
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs

Watch Dogs | PC

Цена: 29,95лв.
Издател/производител: UbiSoft
Код на продукта: 26805
Наличност: В наличност


Развиваща се в Чикаго, където централната мрежа от компютри свързва всеки и всичко, Watch_Dogs разглежда въпроса за влиянието на технологиите върху обществото. Впуснете се в мисия по въздаване на справедливост според собствените си разбирания и използвайте града като оръжие. Преплетената мрежа на Чикаго е позната като Централна операционна система (ctOS) и контролира почти изцяло технологиите и информацията в града – включително и ключови данни за всеки от гражданите. Вие играете в ролята на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce) – брилянтен хакер и бивш гангстер, чието криминално минало е довело до семейна трагедия. Докато търсите възмездие за тези събития, ще следите и хаквате хората около вас като манипулирате ctOS с едно кликване на мишката. Ще имате достъп до всевиждащите охранителни камери, ще теглите лична информация, за да установите местоположението на мишената си, да управлявате светофарите и градския транспорт, за да спрете врага си.

 

  • Watch_Dogs се развива в жив и дишащ град. С помощта на смартфона на Ейдън упражнявате контрол върху градската инфраструктура. Устройте капан на противника си като манипулирате светофарите в града. Спрете влак и го превърнете в барикада, за да избегнете полицията. Измъкнете се на косъм като вдигнете бързо подвижен мост. Всичко свързано с ctOS може да се превърне в оръжие.
  • Като жител на Чикаго, където на насилието често се отговаря с насилие, Ейдън се е научил как да подеме битката на улицата. По време на мисията си той ще елиминира враговете си с помощта на повече от 30 традиционни оръжия.
  • За щастие Ейдън няма винаги да ходи пеша по улиците на Чикаго. Ubisoft Montreal са си партнирали със студия като Ubisoft Reflections – известното студио зад хитовата поредица Driver, за да претворят супер мощни возила в играта. Ще се качите зад волана на повече от 65 автомобила – всеки с модерна физика и управление.
  • Съвсем новият игрови енджин на Watch_Dogs предоставя невероятни визуални ефекти и страшно увлекателен свят.
  • Watch_Dogs поставя в ръцете ви не само способностите и предимствата на ctOS, но и ви позволява да проучите многото пластове на самия град Чикаго. Минавайте през сградите, катерете се по покривите и проучвайте опасните подземия на града, за да уловите набелязаната си жертва.
Общи
Категория PC
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) или Windows 8 (64 bit)
Процесор Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz или AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
Памет 6 GB RAM
Видео Nvidia Geforce GTX 460 или AMD Radeon HD 5770, 1GB VRAM
Звук Съвместима с DirectX 9.0c
DirectX Версия 11
Дисково пространство 25 GB свободно дисково пространство
Интернет За активиране на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и създаване на безплатен профил в Uplay.
Обърнете внимание
Забележка Поддържани видео карти по време на излизането на играта: nVidia GeForce GTX460 или по - добра, GT500, GT600, GT700 серии; AMD Radeon HD5850 или по - добра, HD6000, HD7000, R7 и R9 серии Intel® Iris™ Pro HD 5200