World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth
  • World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth | PC, Mac

Цена: 89,99лв.
Издател/производител: Blizzard Entertainment
Код на продукта: 30800
Наличност: В наличност
Внимание! World of Warcraft изисква платен месечен абонамент.

 

Феноменът World of Warcraft се завръща към корените си!

 

 

Битката срещу Огнения легион e оставила света на Азерот потънал в руини, а разрушеното доверие между Алианса и Ордата ще се окаже нещото, което най-трудно би могло да бъде съградено отново.

В Battle for Azeroth, падането на Легиона е положило началото на серия от катастрофални инциденти, които разпалват с нова сила изконното яростно съперничество между благородния Алианс и могъщата Орда. Започва епоха на война, в която героите на Азерот трябва да открият нови съюзи в една надпревара за заграбването на най-могъщите ресурси по света. Всяка страна иска да обърне хода на битката в своя полза, докато паралелно с това и Алиансът, и Ордата се сражават на няколко фронта, за да определят коя страна в конфликта ще поведе Азерот към несигурното му бъдеще.

„В сърцевината на Warcraft сагата винаги е стоял конфликтът и в Battle for Azeroth напрежението, което се е трупало от много време насам ескалира в открита война“ споделя Майк Морхайм, президент и съосновател на Blizzard Entertainment. „Играчите на World of Warcraft са изключително пламенни в привързаността си към персонажите и фракциите, с които се асоциират в играта, и този експанжън ще ги накара да декларират с още по-голяма гордост своята вярност към Ордата или Алианса.“

World of Warcraft: Battle for Azeroth е изграден около идеята да предложи нови механики и съдържание, които да подложат на изпитание силата на героите и предаността им към тяхната фракция.

Изследвай две нови приказни земи! Като шампион на Ордата, трябва да се отправиш на пътешествие към империята Зандалар, в опит да убедиш троловете да присъединят могъщата си флота към армиите на твоята фракция. Защитниците на Алианса, от своя страна, трябва да си проправят път към морското царство Кул Тирас, домът на лейди Праудмуър, за да призоват обитателите му под бойните си знамена.

Вербувай нови съюзнически раси! Промени облика на своето приключение с помощта на новите раси и техните уникални умения. Спечели доверието на Highmountain Таурените, Void Елфите, Dark Iron Джуджетата и други фантастични създания, за да се сдобиеш с възможността да си създадеш нов персонаж от тази раса и да прибавиш силата му към армиите на твоята фракция.

Открий съкровищата на островите от Великото море! Разгадай тайните на неизброимите некартографирани острови из Азерот, проправяйки си път през непрестанно променяща се плетеница от врагове, локации и мисии. Сражавай се в групи от по трима в надпреварата с подлите нашественици – или вражески играчи – за завладяването на островните ресурси, които могат да променят баланса на силите във войната за Азерот.

Включи се в мащабните битки на режима Warfronts! Излез на бойното поле заедно в групи от 20 играчи, сражаващи се заедно в името на общата цел – завладяването на локации от ключово стратегическо значение. Събирай ресурси, за да увеличаваш силите на фракцията си, поведи щурма, докато войниците ти обсаждат вражеските позиции и предизвикай на двубой противниковия командир, за да се покриеш със слава в този нов PvE режим, вдъхновен от битките в класическите Warcraft игри.
 
Зареди броните си с титанична мощ! Търси залежите на Азерит – безценния нов ресурс, появил се при събуждането на Легиона. Използвай минералите, за да заредиш легендарният артефакт Сърцето на Азерот, поверен на всеки герой от Магни Бронзбиърд, с чиято помощ можеш да персонифицираш екипировката си с нови сили и възможности.

Развий героя си до 120-то ниво!  Впусни се в главозамайващите нови приключения, за да достигнеш максималното ниво на експанжъна, след което продължи да увеличаваш силата си жънейки победи и слава в новите Световни куестове, рейдове и подземия.

Възползвай се от новия моментен бууст до 110-то ниво! Влез в бушуващия конфликт между Ордата и Алианса, достатъчно подготвен, за да оцелееш в първите редици на зловещата нова война.

Свържи се със свои съмишленици! Присъедини се към играчи на WoW, които споделят сходни с твоите интереси в постоянните крос-териториални Общества. Споделяй стратегии с другите представители на твоя клас, сближи се със собствениците на аукционни къщи, комуникирай със свои съмишленици и разшири социалните си кръгове.   

 

Общи
Категория PC, Mac
Минимални системни изисквания
Операционна система Windows 7 64-bit или по-нова
Процесор Intel Core i5-760, AMD FX-8100
Памет 4 GB
Видео NVIDIA GeForce GT 560, AMD Radeon HD 7850, Intel HD Graphics 530 (минимум 45 W процесори)
Дисково пространство 70 GB