Xbox Live Gold 3-месечно членство

Xbox Live Gold 3-месечно членство | Карти

Цена: 39,95лв.
Издател/производител: Microsoft
Код на продукта: 31835
Наличност: В наличност
Внимание! За да активираш този код, трябва да имаш, или да си направиш, регистрация в страна от еврозоната. Пример за такава: Малта.

 

Внимание! Доставката на този продукт се заплаща допълнително: 3 лв. за София, 5 лв. за страната. Стойността на доставката не се отразява в кошницата, начислява се впоследствие. Ако платиш директно с карта, кодът може да се изпрати по електронна поща, без допълнително заплащане.

 

Играйте заедно с Xbox Live Gold

Построй изобретателни, внушителни светове с приятелите си. Участвай в трескави състезания, които изискват бързо мислене и още по-бързи рефлекси. Независимо дали играеш състезателни или кооперативни игри на конзолата си, Xbox Live Gold ще изведе играта ти на по-високо ниво. Сам си мощен, а заедно с други: Златен.

 

Играй с най-добрите

Уникалната система за репутация на играчите в Xbox Live ти дава възможност да избереш с кого предпочиташ да играеш. Наслади се на по-добро мултиплейър изживяване и играй пълноценно, като избягваш чийтъри.

 

Максимална производителност

Зад Xbox Live стоят стотици хиляди сървъри, които доставят максимална производителност, намаляват лага и се борят срещу чийтърите. Бъди част от най-високотехнологичната мултиплейър мрежа, направена с цел скорост и надеждност.

 

  • Достъп до мултиплейър
  • Безплатни игри всеки месец: 2 за Xbox 360* и 2 за Xbox One
  • Достъп до партита и гласов чат

 

*Игрите за Xbox 360 са съвместими с Xbox One, т.е. всеки месец получаваш общо 4 игри за Xbox One.

Общи
Категория Карти