Zero Suit Samus No.40

Zero Suit Samus No.40 | amiibo

Цена: 29,99лв.
Издател/производител: Nintendo
Код на продукта: 31556
Наличност: В наличност

Самус е далеч от беззащитна, когато Енергийният ѝ костюм е деактивиран. Носейки Началния костюм, тя няма огневата мощ, с която е известна, но е напълно свободна да използва пъргавостта и атлетиката, които е придобила по време на обучението си с извънземните Чозо като дете. Без бронята, тя също е много, много по-бърза. Оръжието, което носи е самозащитно устройство, известно като „Парализатора“ и замразява противниците на място.

 

Провери точно какво прави всяко amiibo в различните игри на официалната страница на Nintendo.

 

amiibo™ са интерактивни фигурки, които работят с игрите ти. Докосни amiibo, докато играеш съвместима игра на Nintendo Switch, 3DS или Wii U и открий учудващи нови неща. amiibo правят различни неща в зависимост от играта: могат да отключат нови мисии, оръжия, брони, предмети, персонализации и други. Дори уменията на самите фигурки могат да се развиват, което да ги превърне в идеалните партньори, или страховити врагове.

 

 

Едно amiibo, няколко игри

Едно amiibo може да се използва с няколко игри, и да направи любимите ти заглавия още по-забавни. Дори да си използвал едно amiibo с дадена игра, можеш да ползваш същото, за да отключиш екстри в много други игри.

 

Mii и amiibo

Регистрирай информацията от своето Mii в amiibo с едно докосване, за да го направиш свое лично. Дори можеш да го кръстиш! Използвай го в игрите, за да го развиеш, и да стане специално твое, като никое друго.

Общи
Категория amiibo