Zombie Army 4: Dead War
  • Zombie Army 4: Dead War
  • Zombie Army 4: Dead War
  • Zombie Army 4: Dead War
  • Zombie Army 4: Dead War

Zombie Army 4: Dead War | XBOX ONE

Цена: 99,99лв.
Издател/производител: Rebellion Developments
Код на продукта: 1001760
Наличност: В наличност

Ордите на Хитлер се завръщат в този вледеняващ шуутър от създателите на Sniper Elite 4! Омразни окултни лидери, епични оръжия и опустошителна нова кампания за 1-4 играча те очакват в Zombie Army 4: Dead War.

Нова история
Съпротивата е победила зомби Хитлер и го е изпратила в ада. Но мъртвите отново се въздигат и са по-гладни отпреди.
Продължи алтернативната история на Zombie Army Trilogy в огромни нови нива и разкрий зловещия план, който ще отведе Бригадата през Италия и отвъд.

По-голяма орда
Впусни се в разширения Horde Mode – колкото по-дълго оцеляваш, толкова по-голямо става нивото. Колко дълго можеш да отблъскваш реанимираните мъртъвци, преди да се присъединиш към редиците им?

Награждавана стрелба
Изпитай станалата емблематична балистика, позната от поредицата Sniper Elite. Наблюдавай как кости и органи се разкъсват и разтрошават, заставайки на пътя на куршума ти.

Персонализация
Създай героя, който искаш, докато се издигаш в ранг. Бъди ангел хранител за съотборниците си или вземи оръдие в ръце и покосявай със стил, докато отключваш нови дрехи, емотикони и анимации.

Общи
Категория XBOX ONE
Минимални системни изисквания
Интернет За използването на онлайн функциите на тази игра се изисква високоскоростна Интернет връзка и платен абонамент.